obrzek domeku-home  logo-FB     asopis Kulturn studia

Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


standardni_albanstina

Standardní albánština

Překlad

Zdroj: www.albanianbible.com

3 Ai u tregoi këtë shëmbëlltyrë, duke thënë, 4 „Kush është ai njeri midis jush, që po të ketë njëqind dele dhe po t’i humbë njëra prej tyre, nuk i lë të nëntëdhjetë e nëntë delet e tjera në një vend të shkretë dhe nuk shkon pas asaj që ka humbur, derisa ta gjejë? 5 Me ta gjetur, e vë mbi supe i gëzuar. 6 Kur vjen në shtëpi, thërret miqtë dhe fqinjët dhe u thotë: ‘Gëzohuni bashkë me mua, sepse e gjeta delen që më kishte humbur’. 


Počet shlédnutí: 32

standardni_albanstina.txt · Poslední úprava: 10. 10. 2020 (01:31) (upraveno mimo DokuWiki)